Chinese en westerse voetreflexmassage

Chinflex

Met Chinflex, Chinese en westerse voetreflexmassage, maak ik gebruik van drukpunten, acupunctuurpunten, meridiaanbanen en reflexzones op voeten, onderbenen en knieën. Deze corresponderen met verschillende lichaamsdelen, organen en orgaanstelsels. Jouw lichaam wordt door voetreflexmassage aangezet tot reageren. Blokkades en verstoringen in het lichaam worden opgespoord en behandeld. Het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd.

chinese-en-westerse-voetreflexmassage-voetreflexologie-behandelingen-praktijk-josé-dusol

OncoReflex

Wanneer je de diagnose kanker krijgt, heeft dit een enorme impact op je leven. Het kan zo heftig zijn, dat je niet uit de shock van de diagnose kanker * komt. Het kan jouw helingsproces in de weg staan en het is daarom belangrijk om hiervan los te komen. Je hebt behoefte aan een rustpunt om, dat wat op je afkomt, te ondergaan. OncoReflex biedt zo’n rustpunt. De rustige, zachte en ontspannende massage van de knieën, onderbenen, voeten en soms de rug, ondersteunt je in de verschillende fasen die je doormaakt.

OncoReflex voetreflexmassage pas ik toe voor, tijdens en na reguliere behandelingen, zoals chemobehandelingen, bestralingen en operaties. Bijwerkingen, zoals pijn aan handen en voeten, vermoeidheid, misselijkheid en opeenhoping van vocht in weefsels, verminderen. Na de behandelingen, als je voorlopig gezond verklaard bent, verlicht het restverschijnselen.

De massage biedt tijd en ruimte aan al je gevoelens en emoties die je voor, tijdens en na de behandelingen ondervindt. Het geeft je rust, inzicht en kracht, zodat jij jouw weg kunt gaan.

* Een blog die ik schreef voor About Your Life

Gratis adviesgesprek

Lymfemassage

Het lymfestelsel is erg belangrijk voor de afweer van het lichaam. Via lichte massage van bepaalde punten op de voeten en onderbenen met een beetje natuurlijke olie wordt de lymfestroom gestimuleerd. Het lichaam kan dan afvalstoffen sneller afvoeren wat de gezondheid ten goede komt.

Lymfemassage kan helpen bij:

  • afvoer afvalstoffen
  • reinigen/zuiveren
  • depressies
  • verhogen weerstand

Voeten lezen (Reading Feet)

Het uitgangspunt is dat jouw voeten een blauwdruk zijn van jou. Aan de hand van jouw voeten en tenen kan ik iets duiden over jouw karakter en kernkwaliteiten. Een dergelijke diagnose kan je helderheid geven over levensvragen en lichamelijke gezondheid.

Behandelingen