José Dusol

José-Dusol-Praktijk-José-Dusol

Mijn interesse voor natuurgeneeskundige therapie werd gewekt toen ik een vriendin tijdens haar ziekteproces heb ondersteund met Reiki. Dit was voor mij een zeer waardevolle ervaring. Ik besloot een opleiding tot voetreflexzonetherapeut te volgen.

Mijn passie is om jouw te ondersteunen in de zoektocht naar evenwicht in gezondheid en welzijn. Tijdens mijn behandelingen begeleid ik jou graag op de weg van bewustwording. Daarbij maak ik gebruik van mijn kernkwaliteiten: met beide voeten op de aarde, aandacht, begrip, meedenken, nauwkeurig werk.

Thema’s als ‘Wat is belangrijk voor mij?’, ‘Welke keuzes ga ik maken?’ en ‘Hoe creëer ik rust?’ maken onder andere deel uit van de begeleiding. Ik besteed aandacht aan jouw energieniveau, prikkeloverdracht, de afvoer van afvalstoffen, de voeding die je tot je neemt en de emotionele achtergrond van jouw klacht. Jouw zelfgenezend vermogen wordt hierdoor weer geactiveerd en je zult merken dat de klachten hanteerbaar worden, verminderen of zelfs verdwijnen.

Zodat je uiteindelijk weer op eigen kracht verder kunt op jouw weg.

Kun jij ondersteuning gebruiken in jouw zoektocht naar een beter evenwicht in jouw leven?
Maak een afspraak met José Dusol via het contactformulier of via 06 – 12 11 98 96.