MIR-Methode

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode, bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten, die daar graag zelf wat aan willen doen.

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost niet meer dan 2 minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Door het inzetten ervan zul je merken dat er van alles gebeurt en verbetering vaak al op korte termijn merkbaar is.

Hoe pas je de MIR-Methode toe

Aai jezelf in cirkels over je hand, terwijl je stap 1 drie keer uitspreekt.
Daarna ga je verder naar stap 2 t/m 9.

Stappen:

 1. Zuurgraad optimaliserenMIR-Methode-behandelingen-praktijk-josé-dusol
 2. Detox alle toxische belasting
 3. Vader loskoppelen
  Moeder loskoppelen
 4. Meridianen zuiveren
 5. Alle tekorten aanvullen
 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
 7. Basisbehoeften aanvullen
 8. Chakra’s en aura optimaliseren
 9. Missie verduidelijken

Doe de MIR-Methode 2x per dag, gedurende 4 weken.
Doe bij ernstige klachten of (te verwachten) heftige reacties alleen stap 5 en 7 gedurende 2 weken. Daarna alle 9 stappen gedurende 4 weken.

Begeleiding met MIR-Methode op Maat

Bij een specifieke vraag of wanneer je tegen een blokkade aanloopt kan ik je begeleiden met een MIR-Methode op Maat. Tijdens een consult test ik de 9 stappen van de MIR-Methode en of er significante emoties meespelen bij klachten of vraagstukken.

Bijvoorbeeld:

 • welke toxische belasting moet er worden afgevoerd?
 • welke tekorten moeten er worden aangevuld?
 • welke chakra moet worden geoptimaliseerd?
 • speelt er een significante emotie mee en welke?

Zo werkt deze methode gerichter, krachtiger, sneller en effectiever.

MIR-Methode Kring Apeldoorn

De MIR-Methode kun je prima in een groep doen. Het geeft je zelfs een versnelling van je eigen helingsproces! Je kunt deelnemen aan een kring die ik leid als je de MIR-Methode kent en zelf al doet.

Wat doe je tijdens zo’n kring?

Je ontmoet andere mensen die ook de MIR-Methode doen. Dat schept een band. Ik neem je mee door drie onderdelen:

 1. Vragenronde
  Welke vragen heb je nog? Ik beantwoord de vragen die je hebt over het doen van de MIR-Methode of persoonlijke vragen. Ik kan jou dan al tips geven. Je krijgt zo een beeld van hoe een MIR-Methode op Maat eruit zou kunnen zien. Je leert ook van de vragen van anderen.
 1. Thema-bespreking
  Bewustwording is soms de helft van het helingswerk. Door met elkaar te praten over een thema, word je je bewust van hoe dat bij jou speelt en kun je stappen zetten in je heling. Thema’s zijn bijvoorbeeld ‘onzekerheid’, ‘conflicten’, ‘praten over seksualiteit’, ‘je missie vinden en leven’.
 1. Kringheling
  Tot slot doet de hele groep de 9 stappen van de MIR-Methode voor één persoon. Die ene persoon is de ‘ontvanger’. Het blijkt dat als de groep zich richt op een persoon, dat deze persoon een sterke heling ontvangt. En… de groepsleden die het uitzenden zelf ook!

Een kring duurt ongeveer 1 1/2 uur en kost € 5,00 per deelnemer. Kijk voor data in de sidebar of meld je aan.

 

Behandelingen